Software Mega i Byte

EINES DE PROGRAMACIÓ EMPRADES
DESENVOLUPAMENT DE SOFTWARE PER A LES XARXES TELEMÀTIQUES
LA NOSTRA FILOSOFÍA DE DESENVOLUPAMENT


BolaEL NOSTRE SOFTWARE

El centre proveïdor MegaWeb és un servei de Mega i Byte Informàtica i Comunicacions, empresa que des del 1984 treballa desenvolupant software estàndard i a mida per a la gestió administrativa, comercial i de fabricació de moltes empreses que han confiat en nosaltres.

Ara totes aquestes instal·lacions poden millorar sensiblement amb la connexió a les grans xarxes telemàtiques.

BolaLES EINES DE PROGRAMACIÓ

El nostre software s'ha instal·lat en la majoria de configuracions informàtiques: PCs individuals, sistemes multiusuari (Theos) o xarxes basades en Windows NT i Novell NetWare. Les eines de programació que fem servir, com C i C++, permeten el mateniment, ampliació i actualització de qualsevol programa sense por a que el sistema es faci inestable o que el software esdevingui obsolet.

BolaDESENVOLUPAMENT DE SOFTWARE PER A LES XARXES TELEMÀTIQUES

Visiti la secció específica dins la nostra pàgina dedicada als serveis per a empreses: Desenvolupament de software per les xarxes telemàtiques.

BolaCREANT SISTEMES EXPERTS

La nostra filosofia a l'hora d'informatitzar qualsevol empresa és crear un sistama expert capaç de satisfer les necessitats de cadascuna. Quan es parla de ficció informàtica, sovint es diu que algun dia els ordinadors semblaran humans i prendran decisions sota la nostra supervisió. Pot ser possible?. Amb els nostres serveis pot encaminar-se cap aquesta fita.

Un empleat és útil en proporció amb la seva capacitat d'assimilar les experiències del lloc on treballa i utilitzar-les per prendre decisions en el futur.

De la mateixa manera, si un programa informàtic és permeable a les característiques de l'empresa, amb el temps esdevé útil i únic. Això només és possible si hi ha, per part dels desenvolupadors, la capacitat i voluntat d'incorporar al programa aquestes experiències. Amb el temps s'aconsegueix un sistema que sap reaccionar enfront de les excepcions. No cal que els operadors "enganyin" al sistema per aconseguir el que volen, com passa amb els sistemes tancats. La consistència i agilitat dels procediments administratius de l'empresa es reflecteixen en la qualitat del servei que poden oferir. Els beneficis en forma de prestigi i credibilitat són evidents. Aquesta és la nostra filosofia en la construcció de software.

BolaCOM CONTACTAR AMB MEGA I BYTE

Si creu que els nostres serveis poden ser útils per a la seva empresa, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. El nostre personal analitzarà les seves necessitats particulars i els hi oferirà una solució personalitzada.

Contacti amb nosaltres mitjançant E-mail o la nostra adreça postal:

Mega Web Informàtica i Comunicacions, SL
Mega i Byte, CB
Escorxador, 6
43700 El Vendrell

Tel. (977) 66 38 22
Fax (977) 663 663


MW Home Page

© 1997 MegaWeb Informàtica i Comunicacions, SL